Bye Bye Kiwi-land
Door: Kuarik en Martijn
Blijf op de hoogte en volg Kuarik & Martijn
11 April 2012 | Nieuw Zeeland, Wellington
Voordat we vandaag Kiwi-land gaan inruilen voor Down Under, nog even onze belevenissen van de afgelopen anderhalve week in NZ.
Nadat we zeker wisten dat we nog 1,5 week in NZ zouden blijven en niet naar Fiji of eerder naar Australia konden gaan, hebben we ons gesettled in een cabin op het leuke North South Holiday park in Christchurch;-). Van de tent hebben we dus al lang afscheid genomen en wordt door de camping nu verkocht voor het kinderkankerfonds. Onze cabin was 6m2 met een tweepersoonsbed, TV en koelkast. Iedereen die ons huis kent weet dat dat voor ons groot genoeg is;-). Het leuke aan een langere tijd verblijven op één plaats is dat je de mensen beter leert kennen. Zo hebben we de afgelopen dagen leuk contact gehad met de eigenaresse van de camping die ons zelfs naar het vliegveld bracht en ons vaarwel knuffelde;-)
Christchurch is een grote mooie stad en wegens zijn ligging aan zee en dicht bij de bergen is er ook genoeg te zien en te doen. Zo zijn we een paar keer naar verschillende stranden en baaien geweest, naar een havenstadje (Lyttelton), naar het Airforce museum en hebben we te voet en met de bus verschillende delen van de stad gezien. Met Pasen zijn we naar het International Antarctic Centre geweest. Een attractie waar ze van alles tentoonstellen over Antarctica. Je kan er pinguïns zien, rijden in een Huggling (speciaal voertuig voor ruig terrein) en een mooie 4D film zien. Al met al hebben we ons prima vermaakt in deze mooie stad.
Wij zitten nu op Christchurch Airport te wachten op onze vlucht naar Melbourne voor ons volgend avontuur welke jullie op onze reisblog kunnen volgen…………
So we will meet you again in Down Under.
11 April 2012 - 07:21
Pa&Ma En Serop:
Je schenken ook nog is wat aan het goede doel. Het lijkt wel of jullie de wereld rondgaan om de wereld te verbeteren! :)
Veel plezier in Melbourne, we chatten snel!
xx Serop -
11 April 2012 - 08:23
Ma En Cees :
Wat een ervaringen maken jullie toch mee, heel liefdevol en een goed idee van jullie om mee te werken aan dit goede doel!
Maar zo zijn jullie Martijn en Kuarik alles voor anderen over hebben!
Het was weer genieten van de mooie foto's en de belevenissen!
We wensen jullie in Australië veel veiligheid en veel plezier toe!
Liefs Mama en Kees en snel tot skype.
11 April 2012 - 20:43
Suzan&Horen:
Leuk weer om jullie verslag te lezen! Vond het ook super leuk om jullie nog even te spreken zondag. Blij genieten...
En de groeten aan iedereen daar. -x- -
13 April 2012 - 20:52
Mayram En Setrak:
jammer dat fiji eilanden niet door kan gaat.
het blijkt er erg mooi te zijn.
ach waar hebben we het over dow under zal ook fantastisch zijn. hup naar het volgende avontuur. blijf allebei lekker genieten voor je het weet is het zo om
groetjes en en dikke knuffel van ons beide
mayram en setrak -
15 April 2012 - 10:01
Raymond Kwast:
Veel plezier in Australie!!
Ray -
06 Mei 2012 - 16:49
Wim Bakkenes :
ik heb nu je ouders op bezoek en hoor over jullie trip ik wens jullie een hele fijne trip en de groetjes wim -
07 Mei 2012 - 10:11
Hey, Hallo!: