Start van onze wereldreis
Door: K&M
Blijf op de hoogte en volg Kuarik & Martijn
05 Februari 2012 | Hong Kong, Hong Kong
Gisteren was het dan eindelijk zover…….onze wereldreis gaat beginnen. Na een lange tijd wordt onze droom toch echt werkelijkheid en gaan we ons avontuur tegemoet!
De laatste voorbereidingen van de reis gaan natuurlijk gepaard met wat kofferstress, immers mag je maar circa 20 kilo per persoon meenemen. Voor 6 maanden op reis is dat echter toch wat lastig. We begonnen met een koffer van 28 kg en 25 kg, maar twee dagen later waren we klaar met het sorteren van onze spullen (deze gaat wel mee, dit kan thuis blijven, ik wil dit mee, mag deze alsjeblieft mee, deze MOET mee ………) en konden we met twee koffers van circa 21 kg en heel veel handbagage op weg naar Schiphol.
Als je 6 maanden op reis gaat is dat voor jezelf heel leuk, de familie denkt daar soms anders over. Natuurlijk vinden ze het voor ons allemaal erg leuk, maar bij het afscheid moesten velen toch even een traantje weg pinken. Dan zeggen wij natuurlijk….”ach, 6 maanden zijn zo weer voorbij, voor je het weet zijn we weer terug”….nou, mooi niet! Zo snel hoeft het van ons natuurlijk ook niet voorbij te gaan;-)
Rond 8:00 uur lokale tijd landde ons vliegtuig in Hong Kong. Het openbaar vervoer is heel goed geregeld, dus waren we zo in ons hotel. We konden helaas nog niet inchecken, dus hebben we 4 uur (half slapend) rondgewandeld door de stad. Eerste indruk: leuke stad.
Daarna zijn we na 6 uurtje slapen nog ff wat gaan eten en proberen we nu weer te slapen om in de nieuwe tijdritme te komen. Komende dagen Hong Kong verder verkennen en woensdag vliegen we door naar Indonesie.
Tot snel voor ons volgende reisverslag.
Martijn & Kuarik
05 Februari 2012 - 21:22
Patricia Roest:
Jeetje, jullie zijn nu aan de andere kant van de wereld, geniet, geniet en geniet zo veel je maar kan. Ik zal Ramón vertellen dat jullie op zijn 11e verjaardag naar Indonesië vliegen.
Heel veel liefs, Patries -
05 Februari 2012 - 21:25
Patricia Roest:
Wanneer is een stad leuk, wat maakt een stad volgens jullie leuk dan? -
06 Februari 2012 - 00:03
Nerses:
Het avontuur is nou echt begonnen!! geniet er lekker van en kan niet wachten op de eerste foto's.... xxx -
06 Februari 2012 - 10:19
Levi:
Klinkt goed! Hoe smaakt de lokale bami in Hongkong? :)) Mocht je toevallig Jackie Chan tegenkomen, doe hem de groeten ;)
Have fun in Hongkong! en ben erg benieuwd naar jullie volgend verslag!
Levi -
06 Februari 2012 - 16:23
Talin :
Wow jullie zijn nu echt weg! Sorry Kuarik heb je helemaal niet meer gesproken om jullie een goede, leuke geweldige en vooral onvergetelijke reis te wensen!!! dus bij deze ;-))
Eerste foto's zien er al mooi uit dus ben benieuwd naar de rest
Veel liefs Talin & co -
06 Februari 2012 - 19:13
Janny En Kees:
Zo te zien hebben jullie het goed naar jullie zin.
Liefs mama en papa
't get one (nog niet maar wel bijna)
ik heb de schaatsen al weer uit het vet gehaald
11 stedentocht ,zoals het erna uit ziet is er een kans dat het doorgaat.
Janny heeft weer een klap oortje gehad en met een dwingende arts te horen gekregen nu maar wel 5 dagen in bed te blijven (vind ze erg moeilijk)
dus ik zorg wel een beetje voor haar.
vandaag boerenkool morgen zuurkool en overmorgen hutspot hebben jullie dat daar ook ? of is het sate met reis
geniet ervan en tot skype's
06 Februari 2012 - 20:21
Silva:
Jullie droom en avontuur is nu echt begonnen,heel veel plezier en wacht op jullie nieuwe verslagen en foto's,Have fun xx -
06 Februari 2012 - 20:36
Martin:
Zag de foto's met Joe en Yvonne! Raar idee jullie bij onze familie zo ver weg! Weet niet of mn sms nog op tijd was? Anders nog een supergave tijd in HK en dadelijk in Indonesie! Liefs uit het koude NL!! Heidi en Martin -
06 Februari 2012 - 20:39
Haiko En Marcella:
leuke foto's voor al die van martijn het enige wat zal opvallen in hong kong is zijn huidskleur ;-)
veel plezier en we zien de mooie fotos tegemoet
x -
06 Februari 2012 - 20:55
Setrak En Mayram Kap:
he ontdekkingsreiziger leuk om jullie te spreken. wat een leuke foto.
genieten dus
dikke knuffel allebei
setrak en mayram -
07 Februari 2012 - 13:36
Yvonne:
Have a sweet sleep tonight!
Nice flying to Malaysia!!
Miss u + xxx *O*
07 Februari 2012 - 19:48
Suzan&horen:
Fijn dat jullie een fijne start hebben gemaakt! Super veel plezier! Genieten.... -
08 Februari 2012 - 11:34
Heidi:
En waar zijn jullie nu ???
:)))))))))))))))))) -
08 Februari 2012 - 16:40
Patricia Jan Willem :
Jullie foto's zijn nu al geweldig en ook erg leuk kan niet wachten op de foto's van Indonesie Geniet er van veel liefs uit Apeldoorn
08 Februari 2012 - 16:41
Serop, Papa En Mama:
Hong Kong ziet er leuk uit! We wachten nu al op de fotos van indonesie! Veel plezier daar, spreken jullie snel!! Groetjes en kusjes van het thuisfront. xx -
08 Februari 2012 - 20:11
Mayram En Setrak:
he schatjes prachtige foto`s wat komt er nog meer wij zijn benieuwd
dikke knuffel allebei -
08 Februari 2012 - 21:37
Anoesh:
Hey sis en martijn, wat een leuke foto's! Ben jaloers.... Veel plezier op jullie rondreis in indonesie. Dikke kus